pátek 14. dubna 2023

Krásné a praktické vitríny pro ukládání sbírek v dětském pokoji - představujeme modely ACQUARIO, COLLECTIZIONI, COLLECTY a COMPILATI!

Vyzdobit dětský pokoj může být zábavnou a tvořivou činností, která přináší spoustu radosti a kreativity. Aby byl pokoj kompletní, potřebujete dokonalé umístění sbírek, které vaše dítě během let shromažďovalo. Proto jsme tu, abychom vám představili úžasné vitríny, které jsou ideální pro vaše sbírky.

Vitríny ACQUARIO, COLLECTIZIONI, COLLECTY a COMPILATI jsou nejen krásné a stylové, ale také velmi praktické. Každá z těchto vitrín má posuvná bezpečnostní skla a čtyři variabilní poličky, které poskytují dostatek místa pro sběratelské figurky, modely aut, lodí, vlaků a lokomotiv a mnoho dalších předmětů. Tyto vitríny jsou dokonalým řešením pro ukládání sbírek vašeho dítěte.

Rozměry těchto vitrín jsou ideální pro dětský pokoj, s délkou 10 cm, šířkou 80 cm a výškou 60 cm. Tyto vitríny jsou v různých dekorech, bukový, dub sonoma, černý s bílými policemi a čistě bílý, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá interiéru vašeho dětského pokoje.

Kromě toho můžete tyto vitríny zakoupit na peckanabytek.cz. Tento e-shop nabízí širokou škálu nábytku a doplňků pro dětské pokoje, včetně těchto vitrín. S rychlým a spolehlivým doručením a vynikající zákaznickou podporou, peckanabytek.cz je ideálním místem pro nákup nábytku a doplňků pro dětské pokoje.


id99800760_2Vitrína ACQUARIO je v bukovém dekoru, který dodá pokoji příjemnou atmosféru a pohodu. Tato vitrína má posuvná bezpečnostní skla, která zabraňují prachu a nechtěnému otevření. Na čtyřech variabilních poličkách se vejdou sběratelské figurky například Funko Pop - Marvel, Star Wars, Fortnite, Stranger Thins, Harry Potter, LPS figurky, ale také modely aut, lodí, vlaků a lokomotiv.

id99800815_2Vitrína COLLECTIZIONI je v dubovém dekoru sonoma, který je moderní a elegantní. Tato vitrína má také posuvná bezpečnostní skla a čtyři variabilní poličky. Je ideální pro ty, kteří mají rádi přírodní materiály a chtějí vytvořit harmonický prostor pro své sbírky. V této vitríně můžete vystavit své figurky z oblíbených filmů, seriálů nebo her, ale také modely letadel, motorek nebo kosmických lodí.

id99800800_2

Vitrína COLLECTY je černá s bílými policemi, které vytvářejí zajímavý kontrast a zvýrazňují vaše sběratelské kousky. Tato vitrína je vhodná pro ty, kteří mají rádi minimalistický a moderní styl. Posuvná bezpečnostní skla chrání vaše sbírky před prachem a zvědavými pohledy. Na čtyřech variabilních poličkách se vejdou figurky z různých žánrů a témat, ale také modely sportovních aut, motocyklů nebo loděk.

ID99800835_2Vitrína COMPILATI je čistě bílá a působí velmi svěže a čistě. Tato vitrína je ideální pro ty, kteří chtějí mít své sbírky v jednoduchém a neutrálním prostředí. Posuvná bezpečnostní skla zajišťují ochranu vašich sběratelských předmětů a čtyři variabilní poličky nabízejí dostatek místa pro vaše figurky z Disneyho pohádek, animovaných filmů nebo komiksů. Také se hodí pro modely zvířat, rostlin nebo budov.


Celkově lze říci, že vitríny ACQUARIO, COLLECTIZIONI, COLLECTY a COMPILATI jsou vynikající volbou pro ukládání sbírek vašeho dítěte. S jejich praktickými funkcemi, stylovým vzhledem a ideálními rozměry, jsou tyto vitríny ideálním doplňkem pro každý dětský pokoj. Navštivte peckanabytek.cz a pořiďte si jednu z těchto vitrín pro své dítě ještě dnes!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaší reakci na dané téma. Po schválení příspěvku se Váš příspěvek zobrazí pod textem.