úterý 11. dubna 2023

Stylové a kvalitní jídelní sestavy z kolekce MUNCHEN: skvělá volba pro každou domácnost

betonNákup jídelní sestavy od peckanabytek.cz z kolekce MUNCHEN je skvělým řešením pro každou domácnost, která si přeje kvalitní, funkční a moderní nábytek. Tato jídelní sestava je vyrobena z kvalitního a silného MDF o tloušťce 22 mm, což zaručuje její dlouhou životnost a pevnost. Kromě toho je k dispozici v třech barevných provedeních – betonová, antik, bílá a dub sonoma – takže si určitě vyberete tu, která se nejlépe hodí k vašemu interiéru.

antik

 

 

Jídelní sestava obsahuje jídelní stůl a dvě jídelní lavice, z nichž každá je určená pro dvě osoby. To znamená, že se s touto sestavou snadno a pohodlně najíte i s větší skupinou přátel nebo rodiny. Lavice mají doporučenou nosnost až 180 kg, což znamená, že jsou dostatečně pevné i pro těžší osoby. Rozměry stolu jsou 140x80x75 cm a rozměry lavic jsou 140x37x45 cm.

Navíc, k této sestavě můžete zakoupit i podsedáky MADAGASKAR, které jsou velmi pohodlné a dodají vašemu posezení navíc na komfortu.

Celkově je nákup této jídelní sestavy od peckanabytek.cz velmi dobrým investičním rozhodnutím. Nabízí kvalitní a moderní design, robustnost a pohodlí. A kromě toho je také cenově dostupná a jednoduše se sestavuje. Pokud tedy hledáte jídelní sestavu, která splní všechny vaše požadavky, určitě se vyplatí zvážit tuto nabídku od peckanabytek.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaší reakci na dané téma. Po schválení příspěvku se Váš příspěvek zobrazí pod textem.