středa 5. dubna 2023

Recenze kvalitní rozkládací postele z masivu FENIX

Pokud hledáte postel, která vám nabídne pohodlí, praktičnost a kvalitu, pak byste měli zvážit postel FENIX od peckanabytek.cz. Tato postel je ideální pro malé i velké prostory, protože se snadno přizpůsobí vašim potřebám. Postel FENIX je rozkládací jednolůžková postel 90x200, kterou můžete rozložit na dvoulůžko 180x200. Takto získáte dostatek místa pro sebe a svého partnera nebo hosty. Pod jednolůžkem i dvoulůžkem je navíc možné vysunout přistýlku, která poskytne další lůžko pro návštěvu nebo dítě. Postel FENIX je tedy vhodná pro rodiny s dětmi, studenty nebo lidi, kteří často přijímají hosty.

8801_28801_3

 

 

 

 

 

 

 

Postel FENIX je vyrobena z kvalitního masivního borovicového dřeva, které je odolné a trvanlivé. Dřevo je také přírodní a ekologický materiál, který dodá vaší ložnici útulnou a teplou atmosféru. Postel FENIX je lakovaná v barevném provedení bílý lak s viditelnou texturou dřeva nebo pouze přírodní. Můžete si tedy vybrat variantu, která se nejlépe hodí k vašemu interiéru a vkusu. Postel FENIX má také elegantní a moderní design, který zapadne do každého stylu zařízení.

Postel FENIX je vybavena laťkovými rošty, které zajistí správnou oporu a cirkulaci vzduchu pro vaše matrace. Matrace 90x200 je možné vybrat z naší nabídky podle vašich preferencí a potřeb. Do rozložené pohovky Fenix je možno použít libovolně vysoké matrace, v případě složení postele doporučujeme použít do přídavných lůžek matrace do výšky max 11 cm. K posteli jsou zdarma 3x matrace 90x200x10 bez potahu, které vám zajistí pohodlný spánek.

8801b_28801b_3

 

 

 

 

 

 

 

Postel FENIX je tedy skvělou volbou pro každého, kdo chce mít v ložnici multifunkční a kvalitní nábytek za rozumnou cenu. Postel FENIX si můžete objednat na peckanabytek.cz, kde najdete také další informace o tomto produktu a další nabídku nábytku pro váš domov. Neváhejte a pořiďte si postel FENIX ještě dnes!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaší reakci na dané téma. Po schválení příspěvku se Váš příspěvek zobrazí pod textem.