středa 8. listopadu 2023

Nově v prodeji–Barová sestava TAPAS

Barová sestava TAPAS je skvělá volba pro každého, kdo chce využít každý centimetr svého bytu a zároveň si dopřát pohodlí a design. Tato sestava se skládá ze stolu se zásuvkou a dvou židliček, které jsou vyrobeny z kvalitní borovice a nabízí tři barevné varianty: medovou, medovo černou a bílo černou. Tyto barvy jsou neutrální a snadno se hodí k jakémukoli stylu vašeho zařízení.

Barová sestava TAPAS. Přírodní, povrch voskovánBarová sestava TAPAS. Přírodní, povrch voskovánBarová sestava TAPAS. Přírodní, povrch voskován

Stůl má praktický rozměr 80 x 42 x 84 cm a lze ho snadno složit a schovat, když ho nepotřebujete. Zásuvka vám poskytne prostor pro uložení drobností, jako jsou ubrousky, příbory nebo časopisy. Židličky mají rozměr 30 x 30 x 51 cm a jsou ergonomicky tvarované pro maximální komfort. Navíc jsou velmi pevné a odolné, takže vám vydrží dlouho.

Barová sestava TAPAS. Bílá, povrch voskovánBarová sestava TAPAS. Černá, povrch voskován

Barová sestava TAPAS je ideální pro různé příležitosti: můžete si na ní dát ranní kávu, oběd, večeři nebo si na ní posedět s přáteli a popovídat. Tato sestava vám umožní vytvořit útulný koutek v malém prostoru a zároveň dodat vašemu domovu šmrnc. Barová sestava TAPAS je dostupná za výhodnou cenu a je snadná na montáž i údržbu. Pokud hledáte něco originálního, praktického a stylového, neváhejte a objednejte si barovou sestavu TAPAS ještě dnes u PECKANABYTEK.CZ s dopravou za 1 Kč!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaší reakci na dané téma. Po schválení příspěvku se Váš příspěvek zobrazí pod textem.