pondělí 1. května 2023

Kapybary - roztomilí obří hlodavci, kteří se stali maskotem eshopu peckanabytek.cz

_ce19f60e-5428-41a0-a52e-7b8794a49eeeZnáte kapybary? Ty roztomilé obří hlodavce, které žijí v Jižní Americe a milují vodu? Pokud ne, tak byste je měli poznat, protože jsou to skvělí společníci a zábavní kamarádi. A pokud ano, tak máme pro vás skvělou zprávu: kapybary se staly maskotem našeho eshopu peckanabytek.cz!

Proč právě kapybary? Protože jsou to zvířata, která si umí užít života a relaxovat. A to je přesně to, co chceme nabídnout i vám - pohodlný a stylový nábytek, který vám zpříjemní domov. Kapybary jsou také velmi společenské a žijí ve velkých skupinách. My se snažíme být také blízko našim zákazníkům a poskytovat jim kvalitní servis a péči.

A protože víme, že kapybary jsou neodolatelně roztomilé, rozhodli jsme se vám je přiblížit ještě více. Pokud si u nás objednáte nábytek nad 1500 Kč, dostanete jako dárek plyšovou kapybaru zdarma! Ano, čtete dobře - můžete si domů přivést svého vlastního plyšového kamaráda, který vám bude dělat společnost a rozveselovat vás svým vzhledem.

Nevěříte? Podívejte se na některé z našich spokojených zákazníků, kteří si užívají své nové kamarády:

- Petr z Prahy si objednal moderní sedačku a dostal k ní plyšovou kapybaru, kterou pojmenoval Karel. Karel je velmi hravý a rád skáče po sedačce a hraje si s Petrem i jeho dětmi. Petr říká, že Karel je lepší než pes nebo kočka, protože nešpiní, neštěká a neškrábe.

- Jana z Brna si koupila stylový jídelní stůl a židle a obdržela kapybaru a pojmenovala jí Jolana. Jolana je velmi mazlivá a ráda sedí na Janině klíně a nechává se krmit mrkví nebo jablky. Jana říká, že Jolana je lepší než papoušek nebo rybička, protože nemluví, nekouše a nedělá bordel.

- Martin z Ostravy si pořídil luxusní postel a matraci a získal kapybaru, kterou pojmenoval po přítelkyni. Mirka je velmi společenská, ráda leží s Martinem v posteli a přitulí se k němu. Martin říká, že Mirka je lepší než medvěd nebo tygr, protože ho nenapadne, nepoškrábe a nepotí se.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a navštivte náš eshop peckanabytek.cz. Vyberte si z naší široké nabídky nábytku pro obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu i zahradu. A nezapomeňte - ke každé objednávce nad 2990 Kč dostanete plyšovou kapybaru zdarma*! Tak na co ještě čekáte? Objednejte si ještě dnes a užijte si pohodu s kapybarou!

*Nelze nárokovat u dopravy za kačku 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaší reakci na dané téma. Po schválení příspěvku se Váš příspěvek zobrazí pod textem.